"E rusinos!" Hagi i-a tinut o ora pe jucatori in vestiar dupa umilinta cu Iasi. Cum arata Grahovac dupa lovitura dura in fata

Viitorul lui Hagi a fost facuta KO de CSMS Iasi cu 3-0. Pentru Grahovac, portarul de la Iasi, meciul a fost mai dureros decat pentru Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Februarie 2015, 09:00
Data actualizarii: Sambata 21 Februarie 2015, 09:09

Hagi i-a tinut pe jucatori o ora in vestiar dupa meci, in sedinta: "Trebuie uitat si trebuie sa revenim. Ce sa inteleaga acum? Vom analiza in zilele urmatoare si vom trage concluziile. Ca e 1-0, ca e 5-0, am gresit, e un meci. Nu stiu ce o fi in mintea lor, daca se duc acum si se distreaza sau nu", a spus Hagi dupa meci.

"E o seara pe care trebuie sa o uitam, urata, din pacate. E un rezultat rusinos, cu un comportament care nu ne-a caracterizat pana acum. Am gresit mult in afara terenului, pana sa venim la acest meci. Anumiti jucatori, inclusiv capitanul, au avut o problema", a mai declarat antrenorul si patronul Viitorului.

Imaginea serii a venit insa de la Grahovac. Portarul Iasiului a fost lovit cu gheata in fata de Florin Tanase, in startul partidei, si a fost schimbat, dupa ce nu a mai putut continua. "Nu mai pot vedea bine", a spus Grahovac dupa meci.

Modifică setările cookies