E PESTE Sanmartean! Performanta fantastica reusita de Stanciu in cel mai bun sezon din cariera
Marti 15 Martie 2016, 09:28

E PESTE Sanmartean! Performanta fantastica reusita de Stanciu in cel mai bun sezon din cariera

800.000 de euro a costat transferul lui Stanciu de la Vaslui la Steaua. Astazi, investitia facuta de Gigi Becali pare mai profitabila ca oricand.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Stanciu a luat numarul 10 dupa ce Cristi Tanase a plecat in China, iar de un an si jumatate reprezinta motorul echipei. Marcheaza, dribleaza, da pase decisive si reuseste sa ramana conectat 100% din meci.

Derbyul cu Astra a fost pentru Stanciu o noua demonstratie de forta. A marcat un gol extrem de important si foarte spectaculos si a reusit sa dribleze cat Teixeira si Boldrin.

Acest sezon reprezinta pentru tanarul mijlocas stelist cel mai bun  din cariera sa. A marcat de 10 ori si a dat 6 pase decisive in 22 de meciuri, performanta cu care il depaseste pana si pe Sanmartean, ultimul idol pentru fanii Stelei, potrivit Gazeta Sporturilor. Inainte sa plece de la Steaua, Sanmartean marcase de 5 ori, cu 4 meciuri in plus fata de Stanciu.

 2 comentarii
  • 15 2016
    Marius performanta personala.sanmartean tragea echipa dupa el...
  • 15 2016
    LM Intr-adevar este anul cel mai bun pentru el ,dar lasati-l sa ramana cu picioarele pe pamant ca mai are multe de invatat; sa paseze atunci cand trenuie si nu sa traga aiurea la poarta ,sa joace colectiv,xa dribleze cu capul sus,sa dea drumul repede la mingie ,cu pase in adancime si nu laterale,etc.Nu-l mai umflati atata ca se pierde si asta ca si alti tineride care nu se mai aude nimic,pentru ca majoritatea au carente in educatie,iar banii pe care-i iau ,destul de multi pentru varsta lor ii distrug....
Klaus Iohannis se întâlneşte astăzi cu conducerea BNR la Palatul Cotroceni. Vineri va discuta și cu primul ministru
BRAT