Cristiano Ronaldo Eden Hazard Jose Mourinho Superliga

"E peste Cristiano Ronaldo!" Omul pe care Mourinho il anunta noul star al lumii, langa Messi si CR7. De ce il critica pe golgheterul Realului

Nu numarul de goluri trebuie sa conteze intr-un sezon, ci numarul trofeelor castigate, sustine Jose Mourinho.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2015, 09:11
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2015, 09:12

Antrenorul portughez a vorbit in Daily Mail despre marele sau pariu: Eden Hazard, jucator votat cel mai bun din Anglia anul trecut.

Mourinho merge mai departe si spune ca Hazard poate fi considerat unul dintre cei mai buni trei fotbalisti ai lumii, alaturi de Cristiano Ronaldo si Messi.

"Totul depinde de ce sezon ai avut. Trebuie sa castigi trofee, nu? Fotbalul fara titluri nu inseamna nimic, iar Messi a castigat tripla si a jucat finala Cupa America. A avut un sezon fanstastic atat individual cat si cu echipa. Nu imi plac jucatorii sau managerii care castiga trofee individuale, fara o echipa."

"Anul trecut, in afara faptului ca Ronaldo a fost fantastic... a fost fantastic... a marcat o groaza de goluri... dar din punctul meu de vedere fiecare jucator trebuie sa inteleaga faptul ca o echipa trebuie sa fie in funte."

"Eden vine acum cu un alt statut, a fost votat in top 10 cei mai buni jucatori din Europa anul trecut. In opinia mea trebuie sa fie in top 3. Cred ca este cel mai bun din Anglia", a declarat Mourinho.

Modifică setările cookies