E oficial: Petrolul a facut AZI primul transfer pentru titlu! Ce pusti de SENZATIE a semnat cu clubul

E oficial: Petrolul a facut AZI primul transfer pentru titlu! Ce pusti de SENZATIE a semnat cu clubul

L-a convins pe Lucescu de calitatile lui si a semnat chiar azi un contract la Ploiesti!

Pustiul George Mares va fi in urmatorii 4 ani jucatorul Petrolului. Mares, 18 ani, a debutat in Liga I la doar 15 ani si 10 luni, pentru Sportul, fiind al 5-lea cel mai tanar debutant din istoria fotbalului romanesc.

Mares s-a pregatit alaturi de Petrolul in ultima luna, iar Razvan Lucescu n-a avut nevoie de mai mult pentru a-si da seama ca pustiul are calitatile necesare pentru a deveni definitiv al clubului.

Convocat la loturile U17 si U18 ale Romaniei, Mares a fost laudat de managerul sportiv Marius Nicolae, care il considera viitorul Petrolului:

"A demonstrat ca e un profesionst desavarsit, reprezinta viitorul pentru noi. Sunt convins ca va avea un cuvant de spus chiar din sezonul viitor. Suntem foarte bucurosi ca a decis sa semneze cu noi, desi avea mai multe oferte. Potentialul si stabilitatea clubului l-au convins".

"Atmosfera din cadrul lotului si tot ceea ce se intampla acum la Petrolul m-au determinat sa semnez. Am mai fost dorit si de alte cluburi, aveam propuneri mult mai avantajoase din punct de vedere financiar. Am ales sa cresc in cadrul unui club stabil si cu obiective majore in fiecare an", a spus Mares.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis intervine în dosarul ”10 august”: ”Solicit ministrului Justiției să explice public”
BRAT

Modifică setările cookies