"E o chestiune de timp pana cand Edi va ajunge la Steaua!" Un apropiat al lui Iordanescu Jr, despre planul lui Gigi Becali

"E o chestiune de timp pana cand Edi va ajunge la Steaua!" Un apropiat al lui Iordanescu Jr, despre planul lui Gigi Becali

Gigi Becali are 'planul B' pentru vremuri grele la Steaua. Pana in pauza de iarna, Reghe are doua obiective - sa consolideze prima pozitie in clasament si sa califice echipa in primavara europeana.

Becali nu vrea sa il schimbe pe Laurentiu Reghecampf in iarna, dar s-a gandit la un plan B, in cazul in care echipa o ia la vale.

Prima pozitie in clasament si calificarea in primavara europeana - acestea sunt obiectivele pe care Reghe trebuie sa le indeplineasca pana de Craciun.

Prima batalie e joi la ProTV: Steaua merge in Spania pentru meciul decisiv cu Villarreal (18:00).

Narcis Raducan, prieten bun cu Edi Iordanescu, dar apropiat si de conducerea Stelei, spune ca Iordanescu Jr. va antrena sigur Steaua.

"E o chestiune de timp pana sa ajunga la Steaua, dar timpul acesta poate fi un an, doi sau cinci. Pentru ca Edi Iordanescu intra in acea categorie a oamenilor care iubesc dintotdeauna Steaua. Edi a ajuns la o pregatire profesionala care ii permite sa preia o astfel de echipa."

"Inclusiv experienta din Bulgaria l-a ajuta si-l va ajuta in cariera lui.", a spus Narcis Raducan la DigiSport.

Edi Iordanescu e liber de contract dupa despartirea de TSKA Sofia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies