”E number one!” Antrenorul pe care se vor lupta cluburile din vârful clasamentului Superligii

Dorinel Munteanu Florin Prunea Otelul Galati Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 17:44
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 17:44

Dorinel Munteanu (55 de ani) a reușit să o promoveze pe Oțelul Galați în Superliga României la finalul sezonului trecut.

După revenirea în primul eșalon, gălățenii au avut parte de un sezon satisfăcător, chiar dacă nu au reușit să ajungă în play-off și luptă în play-out pentru evitarea retrogradării.

Florin Prunea: ”Dorinel Munteanu va avea oferte de la toate echipele!”

Oțelul este pe locul patru în ierarhia din play-out cu 23 de puncte, după două victorii obținute în fața lui Poli Iași (scor 1-0) și FCU Craiova (scor 2-1). Oțelul s-a calificat și în semifinalele Cupei României, acolo unde o va întâlni pe Universitatea Cluj.

Florin Prunea îl consideră pe Dorinel Munteanu cel mai bun antrenor din campionatul României în acest moment.

Fostul mare portar este absolut convins că majoritatea echipelor din partea superioară a clasamentului din Superligă vor încerca să îl aducă pe Dorinel Munteanu pe banca tehnică la finalul acestui sezon.

Eu zic că ar fi cazul să înceapă sezonul următor, să se bată ăștia, abia aștept să îl văd pe ’Piticu’’ (n.r. Dorinel Munteanu) unde antrenează. Din punctul meu de vedere, e ’number one’.

De la toate echipele va avea oferte, e bătălie pe el. Toate echipele din primele patru sunt acolo. E profesionist, la el nu merge cu lugu-lugu”, a spus Florin Prunea la Digi Sport.

Clasamentul din play-out-ul Superligii României

Clasamente oferite de Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!