Liga 1

Se naste o noua forta in liga 1! Anunta buget de MILIOANE si transferuri pentru Europa: "Vrem in finale, vrem sa castigam trofee!"

Dupa doua sezoane complicate, problemele financiare par sa fie istorie la Poli Iasi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Iunie 2017, 20:44
Data actualizarii: Miercuri 14 Iunie 2017, 20:46

Noua conducere a echipei asigura ca jucatorii nu vor mai avea probleme cu plata salariilor. Presedintele Adrian Ambrosie, cel care-i va lua locul lui Florin Prunea la finalul lunii, spune ca datoriile vor fi istorie: "Sunt aici pentru ca vrem performanta. Obiectivul nostru e sa reorganizam clubul din punct de vedere econimic. Vrem ca jucatorii sa aiba salariile la zi, sa fie platiti pentru performanta, sa ne batem pentru un trofeu!"

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, sustine noua conducere a echipei:

"Echipa isi va continua existenta si va trage spre play-off. Noi vom sprijini toate sporturile. Le multumesc fostilor jucatori si condicatori. Nu s-au facut de ras in play-out. Au reusit o performanta laudabila si le multumesc. Ii multumesc in special antrenorului Neagoe, merita toata aprecierea mea. A fost elementul de noutate, a reusit sa se impuna la echipa si sa se faca inteles. Noi ajutam, dar nu putem da totul catre sport. Daca ar fi dupa mine, l-as aduce pe Ronaldo la Iasi. L-as lua si la mine acasa, sa bem ceaiul sau cafeaua dimineata. Dar nu puten, asa ca ne adaptam la ce putem."

Modifică setările cookies