"E groaznic acolo, jucatorii trebuie felicitati!' Situatia incredibila in care se afla stelistii dupa ce au plecat din Ghencea

"E groaznic acolo, jucatorii trebuie felicitati!' Situatia incredibila in care se afla stelistii dupa ce au plecat din Ghencea

Jucatorii Stelei se confrunta cu o situatie unica dupa ce conflictul dintre clubul de fotbal si armata a ajuns intr-un punct fara iesire.

Helmuth Duckadam spune ca fotbalistii se chinuie incercand sa gaseasca o baza unde sa-si faca antrenamentele. Au existat situatii penibile pentru jucatori, sustine Duckadam. Steaua a fost anuntata de FRF in anumite zile ca nu poate folosi baza de antrenament din cauza ca nationala de fete U17 a Sloveniei avea programata pregatirea acolo.

"Am fost si eu la baieti, e groaznic la echipa. Sunt de admirat baietii. Sa faci antrenament la Buftea e o aventura, doar din sosea pana la teren faci o jumatate de ora pentru doi kilometri. Se mai intampla si sa fii anuntat cateodata ca nationala de tineret fete a Sloveniei are antrenament si trebuie sa te muti in alta parte. E foarte greu.

Cred ca pentru asta ar trebui facut mitingul suporterilor, ca sa se puna presiune pe CSA si pe clubul de fotbal ca sa se gaseasca o solutie. Asta cu preluarea echipei cred ca e un vis, mi se pare nerealizabil totul", a spus Duckadam la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum a devenit Vlad Voiculescu un motiv de discordie în coaliția de guvernământ
BRAT
Modifică setările cookies