Liga 1

"E groaznic acolo, jucatorii trebuie felicitati!' Situatia incredibila in care se afla stelistii dupa ce au plecat din Ghencea

Jucatorii Stelei se confrunta cu o situatie unica dupa ce conflictul dintre clubul de fotbal si armata a ajuns intr-un punct fara iesire.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 11:42
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 11:45

Helmuth Duckadam spune ca fotbalistii se chinuie incercand sa gaseasca o baza unde sa-si faca antrenamentele. Au existat situatii penibile pentru jucatori, sustine Duckadam. Steaua a fost anuntata de FRF in anumite zile ca nu poate folosi baza de antrenament din cauza ca nationala de fete U17 a Sloveniei avea programata pregatirea acolo.

"Am fost si eu la baieti, e groaznic la echipa. Sunt de admirat baietii. Sa faci antrenament la Buftea e o aventura, doar din sosea pana la teren faci o jumatate de ora pentru doi kilometri. Se mai intampla si sa fii anuntat cateodata ca nationala de tineret fete a Sloveniei are antrenament si trebuie sa te muti in alta parte. E foarte greu.

Cred ca pentru asta ar trebui facut mitingul suporterilor, ca sa se puna presiune pe CSA si pe clubul de fotbal ca sa se gaseasca o solutie. Asta cu preluarea echipei cred ca e un vis, mi se pare nerealizabil totul", a spus Duckadam la Sport.ro.

Modifică setările cookies