Liga 1

"Nu stiu cum se va numi, va fi a treia Stea!" Reactia lui Radoi fata de planul nebun al fanilor si conditiile ORIBILE in care Steaua a ajuns sa se pregateasca azi

Mirel Radoi a vorbit in direct la Sport.ro despre mitingul suporterilor stelisti si conditiile in care echipa a ajuns sa se pregateasca azi:

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Octombrie 2015, 21:24
Data actualizarii: Joi 22 Octombrie 2015, 21:28

"Am inteles ca mitingul e impotriva tuturor si vor sa faca o noua echipa. Nu stiu cum se va numi, va fi a treia Stea. Daca vor sa infiinteze un nou club care sa joace cu stadionul plin, m-as bucura"

"Dar imi e greu ca se poate intampla in Romania sa dea suporterii bani. Nu stiu foarte sigur ce vor fanii in acest moment. Ei vor acte pe care le-am prezentat, dar armata le contesta si nu vine cu alte acte. Asteptam de 2 luni sa vedem daca se poate face ceva. Suntem cei mai interesati sa ajungem la un consens. O sa platim pentru inchirierea bazei pana la urma"

"Noi nu avem o casa stabila, trebuie sa calatorim zilnic o ora, o ora si jumatate inainte si dupa antrenament. Avem locatii unde nu e sala de sport si trebuie sa schimbam programul. Noi cu asta ne confruntam in acest moment"

"Avem contract cu Federatia, iar acolo nationala are prioritate, doar ca ne trezim ca vin echipe U15, U17 si trebuie sa eliberam terenul", a spus Radoi la Sport.ro

Modifică setările cookies