"E gresit ce faci! Nu poti sa te descurci doar cu talentul!" Ultimul transfer al FCSB-ului, ajutat sa evoluze in cariera de Razvan Rat! A fost nevoie sa ii deseneze pe hartie

"E gresit ce faci! Nu poti sa te descurci doar cu talentul!" Ultimul transfer al FCSB-ului, ajutat sa evoluze in cariera de Razvan Rat! A fost nevoie sa ii deseneze pe hartie

Razvan Rat (39 de ani) este unul dintre cei mai buni fundasi laterali romani din ultimii 20 de ani si a explicat cum l-a ajutat pe Denis Harut (21 de ani) in cariera.

Denis Harut este la un pas sa faca pasul la FCSB, acordul dintre Valeriu Iftime si Gigi Becali fiind aproape total.

Tanarul fundas dreapta de la Botosani a fost crescut la juniorii lui Poli Timisoara, unde a avut norocul sa fie scolit de Razvan Rat, fostul fundas stanga din nationala Romaniei.

Rat a evoluat pentru Poli in prima jumatate a anului 2018 si a amintit cum l-a ajutat pe Denis Harut sa isi gaseasca reperele in teren.

"Tu nu ai orientare deloc! Cum calculezi, cum te pozitionezi", l-a intrebat Rat pe Harut, moment in care pustiul i-a raspuns: "Pai, dupa cum e faza."

"E gresit sa joci din instinct! Esti fundas, conteaza organizarea. Trebuie sa ai repere clare pe teren, sa tii cont de minge, de adversar, de coechipieri.

Nu poti sa descurci numai cu talentul", i-a spus apoi Razvan Rat lui Denis Harut, potrivit Gazetei.

Conform sursei citate, pentru a-l ajuta sa inteleaga exact cum trebuie sa se pozitioneze in teren, Rat i-a desenat pe o foaie.

Razvan Rat si Denis Harut au fost colegi de camera la Timisoara, in ultimul sezon din cariera al fostului capitan din echipa nationala a Romaniei.

Harut a devenit ulterior titular la Poli Timisoara, iar in 2019 a facut pasul la FC Botosani.

Patru aparitii si un gol are Harut in echipa U21 a Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden a depus jurământul în calitate de preşedinte al SUA: „Aceasta este ziua Americii, a democraţiei”
BRAT

Modifică setările cookies