Liga 1

"E copia proasta a lui Gigi Becali!" Atac dur al Anamariei Prodan la un "patron" din Liga I

Anamaria Prodan este suparata pe cei de la Voluntari pentru tratamentul pe care i l-au aplicat lui Mutu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Iulie 2018, 10:06
Data actualizarii: Vineri 20 Iulie 2018, 10:12

Impresarul Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf si apropiata a lui Adrian Mutu, pe care tocmai l-a dus la Al Wahda 2, spune ca "Florentin Pandele este copia proasta a lui Gigi Becali".

Anamaria Prodan s-a suparat pe cei de la Voluntari pentru modul in care l-au tratat pe Adrian Mutu la finalul sezonului. Prima tinta a fost chiar Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari si omul care "taie si spanzura" la gruparea din judetul Ilfov.

"Nu ai cum sa concurezi cu Gigi Becali. Primarul de la Voluntari este o copie proasta a patronului de la FCSB. Gigi stie fotbal, daca vrea da 5 milioane de euro a doua zi. Voiau sa ii faca echipa lui Mutu. Nu poti face asa ceva cu un om ca Adrian Mutu! E un nume in fotbal!

El a plecat de acolo pentru ca nu a acceptat niciodata nimic in vestiarul lui. A zis: Eu sunt antrenor aici, tu iti conduci primaria, finii tai conduc celelalte afaceri!

Acolo e o cumetrie dintr-asta ca pe vremuri. Pe mine ma suna jucatorii, ca nu stie cine este antrenor. Nu e un mediu normal pentru o echipa care isi doreste performanta", a apus Anamaria Prodan la Digi.

Modifică setările cookies