Dupa UEFA, si FRF e gata sa-l interzica pe Radoi! Comitetul Executiv discuta problema antrenorilor CAMUFLATI in directori sportivi

Dupa UEFA, si FRF e gata sa-l interzica pe Radoi! Comitetul Executiv discuta problema antrenorilor CAMUFLATI in directori sportivi

FRF va lua in disctuie, in Comitetul Executiv de joi, tema antrenorilor fara licenta. CEx ar putea lua o masura impotriva lui Mirel Radoi.

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal va lua in discutie, in sedinta de joi, propunerea Comisiei Tehnice referitoare la persoanele care se pot ridica de pe banca de rezerve in timpul meciurilor, anunta Mediafax, citand surse din cadrul FRF.

Potrivit Mediafax, membrii FRF vor analiza tema adusa in discutie odata cu numirea lui Mirel Radoi la Steaua si ar putea lua o decizie impotriva antrenorilor fara licenta. Mai concret, Comisia Tehnica ar fi facut o propunere potrivit careia doar antrenorul ar avea voie sa dea indicatii de la margine in timpul partidelor, in timp ce directorul sportiv ori secunzii nu vor mai avea dreptul de a se ridica de pe banca.

Mai mult, Comisia Tehnica propune obligativitatea antrenorilor din cadrul competitiilor Elita Juniori sa detina licenta A, din sezonul 2017/18.

Comisia Tehnica a FRF este alcatuita din selectionerul Anghel Iordanescu, Aurel Ticleanu, Marcel Puscas, Zorislav Kovaci, Dan Apolzan, Sandu Tabarca, Miodrag Belodedic, Ciprian Paraschiv, Jean Vladoiu si Vlad Ungureanu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies