Dupa Steaua, si Dinamo isi schimba sigla! Negoita: "Am demarat deja negocierile" Cum arata noul LOGO

Dupa Steaua, si Dinamo isi schimba sigla! Negoita: "Am demarat deja negocierile" Cum arata noul LOGO

Dinamo isi schimba si ea sigla, dar de bunavoie. 

Ionut Negoita pregateste cea mai importanta modificare de cand e patron la Dinamo. A demarat negocierile cu clubul sportiv pentru preluarea siglei. Actuala sigla de la fotbal a fost preluata in 1998 si restilizata in 2004, dar Negoita vrea sa se rupa de acea perioada a clubului din Stefan cel Mare.

Stema CSA este noua, fiind restilizata dupa 50 de ani! Negoita vrea se colaboreze cu CS Dinamo, iar impreuna sa obtina castiguri din marketingul noii sigle.

"Am initiat o discutie cu Clubul Sportiv. Am venit cu urmatoarea propunere: au o sigla noua care noua ne place, care trebuie promavata si care trebuie incarcata cu notorietate. Fotbalul e cea mai simpla cale, acesta fiind unul dintre argumente. Normalitatea spune ca suntem o familie si trebuie sa ne comportam ca atare. Unde sunt multi pterea creste. Dinamo a traversat o perioada grea si are un deficit de suporteri in comparatie cu Steaua, din punct de vedere numeric, nu calitativ. Calitativ suntem superiori. Trebuie sa facem un plan si un proiect sa revenim acolo unde am fost.

Vrem sa facem un rebranding cu sigla noua a clubului sportiv. Sunt discutii in privinta unui procent din vanzari. Suntem deschisi la a identifica solutii. Vrem sa facem un proiect costisitor, unul elaborat si performant. Unul de comunicare, de promovare, de a face lucruri in comun. Vrem sa facem magazine prin care sa vindem merchandising de la toate sporturile. Am avut deja discutii cu reprezentanti ai clubului sportiv", a declarat Ionut Negoita pentru ProSport.

Asa arata noua sigla CS Dinamo, schimbata in 2016, dupa 50 de ani! 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies