Nicolae Dica Dumitru Dragomir FCSB Superliga

Dumitru Dragomir și motivul pentru care Nicolae Dică a eșuat la FCSB: „Sunt mulți frustrați care nu reușesc în viață!”

Dumitru Dragomir a analizat al doilea mandat al lui Nicolae Dică la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 12:45
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 12:45

FCSB a numit un nou antrenor principal, după plecarea lui Nicolae Dică (42 ani). Leo Strizu (55 ani) va face cuplu cu Mihai Pintilii (38 ani) pe banca tehnică a roș-albaștrilor încă de la meciul cu FC Botoșani, de la 19:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Dumitru Dragomir a analizat al doilea mandat la lui Nicolae Dică la FCSB

Dumitru Dragomir (76 ani) credea și în calitățile fostului tehnician. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că Nicolae Dică nu a dat dovadă de diplomația necesară pentru a continua la FCSB.

„Dică nu era antrenor rău, numai că degaja energii negative. Sunt mulți oameni nemulțumiți, frustrați, înconjurați de răutate care nu reușesc în viață. Dacă nu te naști cu o anumită diplomație prin care cei din jurul tău să te accepte și să te aprecieze, nu poți să faci rezultate, în orice domeniu de activitate. N-a gestionat cum trebuie funcția, a fost prea mare funcția pentru el.

La FCSB nu e ușor, mai ales să lucrezi cu Gigi Becali. În două cuvinte, Gigi Becali te jignește și ți-a luat aerul pentru toată ziua. Seara, mai vine și MM și-ți mai trage una. Apoi, e și tribuna care nu te iartă”, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Nicolae Dică și cea mai mare greșeală comisă la FCSB

Nicolae Dică și-a încheiat al doilea mandat la FCSB după doar 3 luni. Întrebat de Costin Ștucan care este cea mai mare greșeală comisă în această aventură, antrenorul a invocat un episod din grupele UEFA Conference League, când vicecampioana României a jucat cu Anderlecht. 

„Poate că am fost prea dur în unele momente. De exemplu, după meciul din Belgia, cu Anderlecht (n.r. - încheiat 2-2), am ținut o ședință mai dură cu jucătorii, deși făcuserăm un joc bun acolo.

Veneam după patru meciuri câștigate, făcuserăm un joc bun cu Anderlecht și știam că urmează un meci greu, cu U Cluj. Am vrut să-i capacitez pe jucători, să nu intervină automulțumirea. M-am adresat lor la modul general, nu individual”, a declarat Nicolae Dică pentru aceeași sursă. 

Rezumat Anderlecht - FCSB 2-2 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!