Duel pentru titlu intre echipele de suflet ale lui Boloni: "Steaua e favorita, dar ASA are un mare avantaj!" Problema lui Galca

Duel pentru titlu intre echipele de suflet ale lui Boloni: "Steaua e favorita, dar ASA are un mare avantaj!" Problema lui Galca

Unul dintre cei mai mari jucatori romani din istoria echipei nationale reprezinta si, probabil, singurul om care tine cu ambele echipe care se lupta pentru titlu in acest sezon.

Loti Boloni este strans legat de cele 2 echipe care se lupta pentru titlu in acest sezon in Liga 1 - Inainte sa stranga 100 de selectii in echipa nationala, Boloni a jucat intre 1970 si 1987 in campionatul din Romania pentru 2 echipe - ASA Targu Mures si Steaua Bucuresti. Ii este imposibil sa tina cu vreuna dintre ele acum: "Din punct de vedere al orasului, mi-as dori ca, in sfarsit, Targu-Mures, orasul meu, sa aiba o campioana. Din punct de vedere al clubului, al renumelui, al traditiei, Steaua ar merita sa castige un nou titlu" spune antrenorul lui Al-Khor.

Cum vede insa Boloni duelul pentru titlu? "Steaua are, in continuare, prima sansa la titlu. Pe de alta parte se confrunta si cu un dezavantaj important. E in postura echipei care a avut 13 puncte in fata celor de la Targu-Mures la finalul turului, iar acum are doar doua puncte avans. Chiar daca stelistii nu o spun, chiar daca nu o recunosc, e o situatie care te apasa.

Apoi, mai e ceva. Tot citesc in presa ca ba vine Zenga, ba vine Reghecampf in locul lui Galca. Aceste speculatii lasa urme in randul jucatorilor si antrenorilor si apoi se reflecta in rezultate. in niciun caz, nu ajuta Steaua! Cred ca Steaua plateste acum si pentru toate problemele din ultima perioada: ba cu sigla, ba cu suporterii, ba cu conducatorii. Probleme de care a fost ferita Targu-Mures... Intr-adevar, ASA n-are nimic de pierdut in acest duel cu Steaua pentru titlu, ci numai de castigat" a spus Loti Boloni pentru Adevarul.

"Unde e Dinamo? Unde e Rapid? Unde e Pitestiul? Dintre cluburile noastre emblematice, unele sunt in mijlocul clasamentului si nu deranjeaza pe nimeni, unele au ajuns in liga secunda si unele au disparut de tot. inteleg ca prin aceste „brese“, anumite echipe, mai modeste, au ocazia sa urce, sa iasa in evidenta. Ma intreb insa ce se intampla cu fotbalul romanesc?" a mai spus fostul selectioner.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies