Duckadam s-a enervat ca a fost chemat la Comisia de Disciplina: "Daca am ajuns sa fiu denigrat, nu mai am ce comenta!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Noiembrie 2014, 19:14

	Duckadam s-a enervat ca a fost chemat la Comisia de Disciplina: "Daca am ajuns sa fiu denigrat, nu mai am ce comenta!"

Helmuth Duckadam a fost chemat in fata Comisiei de Disciplina, dupa ce a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs la meciul Stelei de la Targu Mures.

"Pot sa-l fac si nesimtit fara probleme pe Istvan Kovacs. A decimat o echipa. Situatie mai clara decat lovitura lui Muresan nu exista pe fata pamantului!" - este una dintre declaratiile pentru care Duckadam a trebuit sa dea explicatii in fata membrilor Comisiei de Disciplina.

Extrem de deranjat de situatie, presedintele de imagine al Stelei s-a plans de abuzurile oficialilor.

"Sunt foarte surprins, pentru ca sunt niste articole pe care nu le cunosc si in care se arata ca as fi adus prejudicii fotbalului romanesc."

"Si chiar am spus, le-am dat exemplu din 2005, cand am fost invitat de UEFA si am avut privilegiul de a sta la masa cu printul Albert de Monaco si in care patru jucatori din Europa au primit cate o placheta omagiala pentru aportul adus fotbalului european. Daca dupa 9 ani sunt denigrat, nu mai am ce comenta. Va trebui sa imi iau un aparator, o sa vorbesc cu domnul Argaseala."

"Pentru mine e neinteresant, problema e ca e implicat clubul. Mi se imputa declaratiile la adresa lui Istvan Kovacs, dar nu vreau sa aduc nici un prejudiciu, mai ales ca eu de fiecare data cand am facut o declaratie, am atras atentia ca nu implic cu nimic clubul. Dar se pare ca va trebui sa gasim o aparare, pentru ca ar fi nedrept ca Steaua sa aiba de suferit printr-o declaratie de-a mea", a declarat Duckadam la DigiSport.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies