Duckadam, reactie dupa ratarea promovarii de catre CSA Steaua! "E un proiect esuat! Sunt foarte curios cine e omul din spatele lui Talpan" Ce a spus eroul de la Sevilla!

Duckadam, reactie dupa ratarea promovarii de catre CSA Steaua! "E un proiect esuat! Sunt foarte curios cine e omul din spatele lui Talpan" Ce a spus eroul de la Sevilla!

CSA Steaua a ratata participarea la barajul de promovare in Liga a 3-a.

CSA Steaua a ratat pentru al doilea an la rand promovarea in Liga a 3-a, iar Marius Lacatus si Stefan Iovan au decis sa paraseasca banca tehnica. In locul lor este asteptat fostul selectioner al Romaniei, Victor Piturca.

 

Duckadam: "Sunt foarte curios cine e omul din spatele lui Talpan"

 

Eroul de la Sevilla, Helmuth Duckadam, a reactionat dupa inca un an in care CSA Steaua rateaza promovarea.

"Sunt foarte curios cine este omul din spatele lui Talpan. Vreau sa stiu cine e acel cineva. Sa-l intreb de ce a renuntat la milioane de euro doar din orgoliu. Ne-au scos afara din stadion, in 2-3 ani puteau face milioane.

Doi ani n-au ajuns la baraj, e un proiect esuat. Sunt 800.000 de euro pierduti, desi eu nu cred in bugetuul asta. Imi pare rau de Lacatus si de fostii mei colegi. Promisiuni au fost, dar eu n-au putut sa faca macar un transfer.

Tot ce au facut in acesti ultimi ani a fost sa denigreze tot ce s-a facut de la Voinescu si pana acum. Au scos clubul de pe traiectoria cunoscuta. Oamenii astia, care au provocat asta, trebuie trasi la raspundere daca exista justitie in Romania", a spus Helmuth Duckadam la Digi.

 

Claudiu Niculescu: "Eu am fost impotriva lui Gigi Becali"

 

Intrebat de situatia dintre CSA si FCSB, fostul dinamovist, Claudiu Niculescu, a spus ca derby-urile pe care el le-a jucat au fost impotriva lui Radoi sau Ghionea si nu impotriva echipei din Liga a 4-a: "N-am dat batalii cu echipa asta din Liga a 4-a. Eu am fost impotriva lui Gigi Becali, m-am luptat cu Radoi, Ghionea, Mihai Stoica. Astia erau adversarii mei. Eu asta stiu".VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT