Duckadam a dat VERDICTUL cu privire la pretul lui Coman! "De ce sa nu faca Coman atat? Am vazut jucatori vanduti pe sume mai mari, care nu erau peste el"

Presedintele de imagine al FCSB e convins ca Florinel Coman poate pleca pe o suma importanta.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2020, 14:45
Data actualizarii: Marti 21 Aprilie 2020, 14:48

Despre "perlele" lui Becali s-a discutat mult. Patronul FCSB a inaintat sume exorbitante de transfer, insa, pentru moment, nimic nu s-a concretizat. Helmut Duckadam crede ca 10 milioane de euro este un pret corect pentru Florinel Coman, subliniand faptul ca exista multi alti fotbalisti care au fost vanduti pe mai multi bani, dar care nu ar fi mai presus fata de jucatorul FCSB-ului.

"Nu stiu cat de impresionante sunt sumele. Sumele sun normale, cele anormale au fost alea de 2-300 de milioane. Sa dai atat pe un jucator e fantastic. Cred ca nu se vor mai atinge curand.

De ce sa nu faca Coman 10 milioane? La varsta lui si talentul pe care il are, de ce sa nu faca?! Am vazut multi jucatori care au plecat pe sume de 50-60 de milioane, care nu erau cu nimic ma presus decat Coman", a spus Duckadam, la PRO X.

Fostul mare portar stelist spune si de ce romanii nu reusesc sa confirme in campionatele puternice din afara tarii.

"Ideea e ca noi n-am dovedit in strainatate, n-am reusit sa performam, aici e marea problema. Jucatorii s-au vazut cu salariu de 1 milion si au lasat-o mai moale. Majoritatea dintre ei, cel putin in ultimii ani", a explicat presedintele de imagine al FCSB.

Legat de transferul lui Coman in MLS, Duckadam il sfatuieste pe jucator sa cantareasca bine si considera ca America reprezinta o destinatie buna, cu un campionat puternic.

"Depinde ce vrei de la viata, MLS e un campionat interesant cel putin. Multi jucatori mari au mers acolo, de ce nu? Un campionat interesant, unde vin multi jucatori cu experienta si pentru a asigura un viitor al familiei, eu cred ca e o solutie foarte buna", a incheiat Duckadam.

Modifică setările cookies