Dan Nistor FCSB Universitatea Craiova Superliga Dan Nistor

Drum liber către FCSB! Echipa care s-a retras din cursa pentru transferul lui Nistor: ”Cred vă merge acolo. Se cunoaște foarte bine cu Dică”

Dan Nistor (34 de ani) a fost exclus din lot de la Universitatea Craiova, astfel că ar putea pleca în această vară de la gruparea olteană.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 13:14
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 13:15

S-a vorbit despre interesul celor de la Mioveni, care l-ar putea lua pe Nistor ca ”monedă de schimb” pentru Bogdan Rusu, jucătorul dorit de Laszlo Balint la Universitatea Craiova. Ion Georgescu, primarul din Mioveni, crede că Nistor va ajunge, în cele din urmă, la FCSB.

Ion Georgescu: ”Cred că Nistor va alege să meargă la FCSB”

„Din câte știu de la conducerea clubului, interesul pentru Dan Nistor a venit pe fondul solicitării de către Craiova a căpitanului și golgheterului nostru, Bogdan Rusu.

Nu-l putem da pe degeaba la Craiova, este sub contract cu noi, atunci l-am cerut pe Nistor la schimb, dar nu la salariul pe care-l are la Craiova. Dacă Craiova îl mai dorește pe Rusu, ni-l dă la schimb pe Nistor, în condițiile puse de noi. 

Dacă nu, nu este nicio problemă, avem și alte variante. Deocamdată discuțiile sunt înghețate, așteptăm să vedem ce se întâmplă.

Cred că Nistor va alege să meargă la Steaua (n.r. - FCSB), se cunoaște foarte bine cu Dică. Îi urăm succes, dar să știți că viața merge înainte și cu el, și fără el. Era argeșean de-ai noștri, ne-am fi mândrit ca el să revină după 10 ani la echipa din Mioveni”, a spus edilul din Mioveni, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.

  • 900.000 de euro e cota lui Dan Nistor
  • 7 selecții a strâns Dan Nistor la naționala României 

De-a lungul carierei, Nistor a mai evoluat pentru AS Rucăr, Internațional Curtea de Argeș, Muscelul Câmpulung, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Evian, Dinamo și CFR Cluj. De asemenea, jucătorul a strâns și 7 selecții pentru echipa națională. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!