Liga 1

Drama unui jucator la fel de talentat ca Hagi, Dobrin sau Balaci: "Am descoperit ca fotbalul e minunat ceva mai tarziu ca altii"

Sanmartean a raspuns si comparatiei cu Hagi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Ianuarie 2015, 11:15
Data actualizarii: Sambata 03 Ianuarie 2015, 11:19

"Simt ca pot sa mai duc cativa ani buni daca ma fereste Dumnezeu de accidentari, ca motivat sunt. Imi doresc sa joc cat mai mult, am descoperit ca fotbalul este intr-adevar minunat, putin mai tarziu decat restul", a spus Sanmartean pentru Dolce Sport.

Acesta le-a raspuns si celor care il compara cu Gica Hagi, jucatorul Stelei considerand ca nu se aseamana cu niciun alt jucatori, toti fotbalistii fiind unici in felul lor:

"Lucian Sanmartean este unic, cum Hagi a fost unic sau Ilie Dumitrescu a fost unic. Fiecare are calitati care sunt destul de greu de egalat de un alt jucator.  Orice tanar jucator trebuie sa se gandeasca sa faca diferenta si sa aiba o nota originalitate in jocul lui. Atunci va ramane in istorie! Nu trebuie sa inlocuiasca un jucator, cum nici eu nu am incercat sa il inlocuiesc pe Hagi sau pe marii fotbalisti de la noi din tara", a mai spus Sanmartean.

Mijlocasul Stelei a evitat totusi sa comenteze eventuala sa plecare de la Steaua in vara, atunci cand i se termina contractul. Sanmartean este dorit de mai multe echipe din zona araba, in special de Al Ittihad, echipa lui Victor Piturca.

Modifică setările cookies