Cristi Bud Mihaita Nesu Superliga

DRAMA lui Bud! Gaz Metan si CFR nu vor sa-i plateasca operatia in strainatate! Ce mesaj EMOTIONANT a primit de la Nesu!

Cristi Bud trece prin momente groaznice dupa accidentarea din meciul cu Poli Timisoara. El e imprumutat de CFR la Gaz Metan, iar cele doua cluburi nu se grabesc sa ii plateasca operatia obligatorie. Nesu e alaturi de Bud.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2011, 11:07
Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2011, 11:14

"Am suferit una dintre cele mai dure accidentari pe care le poti suferi. Nu este nevoie doar de operatie, ci si de tratament specializat.

Sotia mea a discutat cu cineva din conducerea Gazului si i-a transmis nici sa nu ma gandesc sa ma operez in strainatate. I s-a spus ca trebuie sa astept sa se dezumfle genunchiul, dupa care sa ma operez in Romania, dar eu nu vreau acest lucru. Am vorbi cu domnul Muresan, sper sa ma ajute dansii, a zis ca se mai gandeste si imi da un raspuns.

Toata operatia, cu tot cu recuperare, costa aproximativ 30.000 de euro. Eu imi doresc doar sa imi revin si sa joc, dar am nevoie de sprijin.

Mi-a ridicat foarte mult moralul un mesaj pe care l-am primit de la Mihai Nesu. Mi-a urat sa fiu tare si a spus ca ma sustine. A zis sa o iau ca pe o vacanta" a declarat Bud la DigiSport.

Modifică setările cookies