Dragomir, despre drepturile TV: "Daca faceam eu ce-au facut astia? 3000 de ani de puscarie! Ei se duc in Dubai, dar duba-i aici!"

Dragomir, despre drepturile TV: "Daca faceam eu ce-au facut astia? 3000 de ani de puscarie! Ei se duc in Dubai, dar duba-i aici!"

Drepturile TV din Liga I sunt oxigenul cluburilor din Romania in acest sezon. Contractul de 168 de milioane de euro semnat de LPF cu Intel Sky Broadcast din Malta a ramas in continuare cu multe intrebari fara raspuns. Dragomir vorbeste in stilul sau caracteristic despre aceasta afacere.

Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune ca transa a doua pentru drepturile TV din Liga I va veni in conturile clubului. Viitorul multor echipe depinde de asta. Mitica Dragomir sustine insa ca el nu ar fi facut niciodata un contract similar cu actuala intelegere, fara licitatie.

"Cum sa accept asa ceva? Indiferent daca se scufunda pamantul, tot licitatie faceam. Daca faceam eu ce-au facut astia imi dadeau 3000 de ani de puscarie. Eu spun ca transa a doua se va plati, pentru ca Paszkany nu se baga intr-o afacere daca nu avea banii necesari. Asta e convingerea mea." , a declarat Dragomir pentru Gazeta Sporturilor.

Acesta vorbeste si despre condamnarile in fotbal si presupusa intalnire dintre Gino Iorgulescu, Victor Ponta si Sebastian Ghita in Dubai,

"Am adus bani cluburilor, am avut grija de patroni. Pai, pe timpul meu nici nu i-a arestat nimeni, fratilor. Dupa ce-am plecat eu, i-au arestat pe toti. Unii au dosare penale, altii sunt in puscarii. Unii au fugit."

"Am citit ca s-au intalnit la Dubai. Da, dar duba-i aici, la noi! Duba-i la noi, asta nu inteleg ei. Eu am lasat in urma cladirea aia, am lasat fotbalul intr-un loc bun in Europa si in lume, au ajuns echipe pana in semifinala UEFA. Acum e deranj, e nenorocirea de pe lume. Si mai e o chestie pe care mi-e si frica sa o spun... Toti cei care mi-au facut rau sau au militat pentru a-mi face rau, toti au avut de suferit.", a mai spus Dumitru Dragomir.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies