Dragomir aruncă bomba chiar când Iorgulescu a fost reales președinte LPF: „Pilele sunt în floare!” Motivul uluitor pentru care l-a susținut

Dumitru Dragomir Gino Iorgulescu Liga Profesionista de Fotbal LPF Mario Iorgulescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 12:58
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 13:11

Gino Iorgulescu este vechiul și noul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Marți, 24 mai, Liga Profesionistă de Fotbal și-a ales președintele. Doar că, la fel ca în cazul alegerilor de la Federația Română de Fotbal, Gino Iorgulescu (66 ani) a fost singurul candidat care s-a înscris în cursa pentru șefia LPF. Astfel, un simplu vot i-a asigurat fostului internațional român al treilea mandat în cadrul instituției pe care o va conduce încă 4 ani.  

Însă, Dumitru Dragomir (75 ani) își dorește ca Iorgulescu să continue la LPF doar pentru a avea grijă financiar de cei doi copii care au rămas fără tată pe 7 septembrie 2019, când Mario Iorgulescu, cu o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge și depistat pozitiv la substanțe halucinogene, a ucis un tânăr cu bolidul său de 300.000 de euro.  

Dumitru Dragomir: „Gino Iorgulescu să rezolve problemele copiilor fără tată”

„Mă rog la Dumnezeu să fie ales Gino Iorgulescu, ca să rezolve probleme copiilor fără tată. Și să aibă grijă și de fiul lui (n.r. Mario), care are și el probleme. Din punct de vedere sportiv, nu contează alegerile. Nu au contat nici până acum, nici de-acum încolo. Pilele sunt în floare, deci nici în bască nu îi doare”, a spus Dragomir pentru gsp.

Fostul președinte al LPF își menține declarația din urmă cu 3 ani, când îl îndemna pe Gino Iorgulescu să îi ofere familiei îndoliate un cec în valoare de 500.000 de euro pentru a compensa faptul că fiul său a ucis un om. 

„Eu m-am rugat la Dumnezeu pentru sănătatea lui Mario. Îi recomand lui Gino să închidă problema. Să le dea celor doi copii rămași orfani câte un cec de 500.000 de euro. Dacă nu face pace acum, nici că o va avea toată viața cu familia decedatului. Mario, un copil răsfățat, a greșit grav! Dar problema ține de educația proastă pe care a primit-o. Gino trebuie să rezolve problema cu acele cecuri și sa aibă grijă de acei copii nevinovați”, afirma Dumitru Dragomir în octombrie 2019, pentru Radio Sport1. 

La aproape 3 ani distanță, Mario Iorgulescu nu a plătit pentru fapta comisă. Tânărul este în Italia, la mai multe clinici, după cum susține președintele LPF. 

„Fiul meu nu este fugar, este de 3 ani internat în clinici”, a mărturisit Gino Iorgulescu pentru Libertatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!