DORINTA lui Sorin Cartu dupa 0-0 cu Dinamo! "Eu asa ma gandeam sa fie, ca sa jucam mai interesant!" :)

DORINTA lui Sorin Cartu dupa 0-0 cu Dinamo! "Eu asa ma gandeam sa fie, ca sa jucam mai interesant!" :)

CSU 0-0 Dinamo | Antrenorul oltenilor a spus ca echipa lui ramane interesata de Europa League si spera sa termine pe locul trei - FAZELE AICI

"Am jucat 11 contra 10, simteam ca se putea forta victoria, asa era normal pentru noi. A fost cu incidente, ca era normal, mai ales ca suntem doua echipe rivale de atatia ani. Era normal sa fie si niste goluri, merita aceasta partida si niste goluri.

Ar fi fost ceva mai frumos, mai ales daca marcam si noi, iar ei ramaneau in 11, ar fi alergat dupa egalare, fortau si ei, mai ales pe final, era mai interesant.

Pozitia a treia din clasament, daca o prindem la final, e cel mai bine. Asa, ca am mai fost acolo, sporadic, pentru 2-3 zile, si pe urma am cazut iar, nu e deloc bine. La final vreau sa fim acolo.

Raspunsul de la TAS este o problema a clubului: speranta e mica, insa eu mi-as dori sa jucam in Europa. Noi nu mai avem de ce sa ne facem griji pentru meciurile care mai sunt, ca intalnim una sau alta dintre echipe, noi jucam si atat. Adunam puncte si vom vedea", a spus Sorin Cartu la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Deputații au votat majorarea alocațiilor copiilor în raport cu rata inflației, și nu cu 20 %
BRAT
Modifică setările cookies