Dorința lui Mihai Iosif în legătură cu noul stadion: „Sper ca mecanicii de locomotivă să își păstreze tradiția!”

mihai iosif Rapid Superliga Pleacă Mihai Iosif? Antrenorii care au cele mai mari șanse să vină în Giulești
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 17:17
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 17:23

Antrenorul Rapidului a dezvăluit ce sentimente îi trezea vechiul stadion din Giulești.

Rapid o va întâlnini pe CS Mioveni în etapa a 17-a a Ligii 1. Chiar dacă stadionul din Giulești a fost finalizat, echipa pregătită de Mihai Iosif va putea juca pe noua arenă abia în februarie 2022. Așa că, meciul contra argșenilor se va disputa pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni.

Însă, antrenorul Rapidului își dorește ca noua arenă să îi trezească aceleași sentimente ca vechiul stadion și face un apel la mecanicii de locomotivă.

  • Pleacă Mihai Iosif? Antrenorii care au cele mai mari șanse să vină în Giulești

Suntem nerăbdători cu toţii, dar aşteptăm, sunt lucruri care nu depind de noi. Am spus când s-a dărâmat că sper ca 'sufletul' să rămână acolo, aşa pe exterior nu ştiu dacă e ceva ce ne poate aduce aminte, poate sunetul locomotivei. Sper ca şi mecanicii de locomotivă să îşi păstreze tradiţia şi să sune sirena când trec pe acolo. Este un stadion nou, foarte frumos şi arată deosebit. 

Drumul ăla l-am făcut de atâţia şi atâţia ani şi când am intrat pe stadion am avut sentimentul de acasă”, a declarat Mihai Iosif, antrenorul Rapidului la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!