Liga 1

"Domnu' Becali, domnu' Becali!" Imaginile nevazute cu Becali dupa meciul de la Iasi! Replica dupa ce acest fan a venit la ei sa-i spuna asta! Ce reactie a avut

Becali continua sa nu mai vorbeasca dupa meciurile Stelei. Chiar si atunci cand echipa castiga.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Octombrie 2015, 12:12
Data actualizarii: Duminica 04 Octombrie 2015, 12:21

La finalul partidei jucate de Steaua la Iasi cu CSMS si castigata de echipa lui Radoi cu 2-1, Gigi Becali nu a vrut sa dea prea multe declaratii la iesirea de pe stadion.

"Sa fiti sanatosi!", au fost primele cuvinte ale patronului Stelei. Intrebat cum i s-a parut meciul, acesta s-a rezumat la doar doua cuvinte: "E bine.", apoi completand: "Nu mai vorbesc! Ce sa vorbesc?"

Gigi Becali a fost intampinat la stadion de cativa fani din Iasi. Unul a incercat sa i se prezinte: "Domnu' Becali, sunt ceasornicar la Falticeni", insa Gigi s-a indepartat repede de el, spunand doar: "Bravo, sa fiti sanatos!", plecand apoi spre masina.

Gigi Becali refuza sa mai vorbeasca anuntand doar ca Mihai Stoica se va ocupa de echipa dupa ce va iesi din puscarie. Culmea, MM nu are voie din punct de vedere legal sa revina in fotbal, insa va lucra sub forma de consilier al lui Becali pe... fotbal. MM nu va fi in acte la Steaua.


 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies