Doi jucatori importanti sunt OUT de la fiecare echipa. Cum schimba revenirea lui Marica echipa lui Reghecampf inainte de meciul decisiv cu Astra

Doi jucatori importanti sunt OUT de la fiecare echipa. Cum schimba revenirea lui Marica echipa lui Reghecampf inainte de meciul decisiv cu Astra

Conferinta de presa Sumudica, azi 17:00 pe Sport.ro

Steaua si Astra se intalnesc la Giurgiu in cel mai tare meci din ultimii ani. Steaua are nevoie de victorie daca vrea sa aiba sanse reale la titlu, in timp ce pe Astra o avantajeaza si egalul, urmand sa isi apare avantajul in ultimele 3 etape.

Ambele echipe vor avea cate un jucator important ce nu va prinde echipa. La gazde, Teixeira va fi scos din prima echipa de Sumudica, dupa meciul slab facut in Cupa Ligii, cand a fost unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren. La Steaua Bourceanu nu va fi nici el folosit, Steaua urmand sa joace 4-1-4-1 in loc de celebrul 4-2-3-1, Stanciu urmand a evolua alaturi de Pintilii la mijloc.

Schimbarea vine datorita revenirii lui Marica in prima echipa. Acesta a jucat in meciul de Cupa Ligii si nu a avut nicio problema fizica, urmand sa ii ia locul in ofensiva lui Chipciu.

Echipe probabile:
Astra: Lungu - Queiros, Gaman, Geraldo, Morais - Lovin, Seto - Boudjema, Boldrin, De Amorim - Alibec
Steaua: Nita - Enache, Tamas, Varela, Momcilovic - Pintilii - Popa, Stanciu, Chipciu, Hamroun - Marica

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies