"Diversiune ieftina, n-au batut o retrogradata!" Lupta dintre Steaua si ASA se aprinde tot mai puternic, Narcis Raducan ataca si el

"Diversiune ieftina, n-au batut o retrogradata!" Lupta dintre Steaua si ASA se aprinde tot mai puternic, Narcis Raducan ataca si el

Steaua tremura pentru prima data pentru primul loc dupa doi ani de zile, iar atmosfera din Liga I se tensioneaza. Conducatorii din Ghencea si sefii de la ASA au intrat si ei in actiune, incercand sa puna presiune pe jucatorii adversi si pe arbitri.

ASA Targu Mures e la doar un punct in umra Stelei, recuperand 12 lungimi fata de campioana de la startul returului. Oficialii din Ghencea au lansat acuzatii in mai multe randuri in ultimele doua saptamani, acuzand erorile de arbitraj pro-ASA si contra Steaua.

Astfel, Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, a trimis mai multe sageti directe catre Targu Mures si dupa meciul pierdut cu Otelul, scor 1-2, spunand ca ardelenii se bucura de un suport masiv al arbitrilor.

De cealalta parte, Narcis Raducan, presedintele executiv al celor de la ASA, a tinut si el sa raspunda. Narcis Raducan a declarat ca stelistii incearca sa creeze "o diversiune ieftina, dupa ce au pierdut cu o retrogradata".

"Ultimele declaratii ale oficialilor Stelei, la fiecare succes trimiteau sageti catre Targu Mures. I-am rugat respectuos. Nu suntem noi responsabili de perioada de ineficienta a atacantilor Stelei sau de criza de forma, ori chiar si de un arbitraj cu probleme. M-as bucura sa vorbeasca despre echipa lor, pentru ca eu respect Steaua", a spus Narcis Raducan.

"Cineva e in spatele tuturor. Probabil se refera la Dumnezeu, nu la arbitri! E normal sa se aprinda spiritele cand cineva e la un punct in spatele tau, dar trebuie sa pastram o anumita limita, pentru ca exista viata si dincolo de 28 mai", a mai spus presedintele celor de la ASA.

In final, Oficialul clubului ardelean a comentat pe seama spuselor stelistilor, care acuza ca ASA a recuperat 12 puncte in timp record cu ajutor "extern".

"Nu am recuperat 12 puncte fata de Steaua cu arbitrajele. Nu e corect sa se spuna asta, cand Steaua nu marcheaza. E o diversiune ieftina pentru ca nu au reusit sa bata echipe care sunt la retrogradare", a conchis Raducan.

Steaua si ASA Targu Mures se vor intalni in meciul direct pe 28 aprilie, pe National Arena.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies