Discutie de GRADUL ZERO intre Hagi si Daum. In plin razboi cu Federatia, "Regele" a fost sunat de selectioner

Steaua - Villarreal, joi la ProTV de la 20:00

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2016, 09:07
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2016, 20:43

Viitorul s-a impus cu 1-0 pe terenul Pandurilor, in meciul de vineri seara, si a urcat pe podiumul Ligii I. Hagi se razboieste insa cu FRF, prin comunicate, motivul fiind selectiile de la loturile de tineret, pe care "Regele" le acuza. Hagi spune ca a avut si o discutie privata cu Daum, fiind sunat de selectioner, insa nu a dezvaluit tema dialogului:

"Am vorbit cu Butrageno si m-a intrebat, cine baga banii la academie? I-am zis, eu. Cica sunt nebun, toti fura in fotbal si eu bag bani. I-am zis da, in Romania bag, aici nu e Spania si trebuie sa ii ajutam, sa ii sprijinim. Nu vreau sa fiu presedinte sau antrenor la echipa nationala, nu stiu daca voi mai fi selectioner, dar acum nu am niciun interes, nu fac jocul nimanui.

Eu trebuie sa vorbesc cu Comisia Tehnica, nu cu Burleanu, nu sunt patron. Domnul Daum m-a sunat astazi si am vorbit cu el, eu nu inchid telefonul. A auzit chestii din presa si m-a sunat sa ma intrebe adevarul de la mine. A fost o discutie intre noi, a fost bine, ii durez bafta, a fost o discutie constructiva.", a spus Gica Hagi dupa meci la Dolce.

Modifică setările cookies