Discursul mobilizator al lui Reghecampf inainte de meciul cu Villarreal de joi, 20:00, ProTV! Antrenorul i-a bagat pe jucatori in sedinta! Ce le-a spus

Laurentiu Reghecampf Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2016, 22:45
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2016, 22:54

Steaua - Villarreal e joi, ora 20:00, la ProTV!

Steaua s-a impus greu cu Voluntari, scor 3-2, dupa un meci in care ilfovenii au revenit de doua ori si au egalat. Steaua a incasat usor goluri, iar Laurentiu Reghecampf i-a certat pe fundasii sai. Antrenorul Stelei i-a bagat pe jucatori in sedinta dupa meci si a incercat sa-i motiveze pentru meciul cu Villarreal de joi, ora 20:00, la ProTV. 

"A fost un meci foarte slab din nou. Pe faza de aparare am facut multe greseli. Pierdem mingi, ne facem ocazii, dar nu marcam. Atunci cand ar trebui sa fim mai agresivi nu o facem. Avem multi jucatori care nu inteleg asta, chiar daca ne pregatim in fiecare zi. L-am schimbat pe Tamas, avea galben. I-a zis arbitrul ca ii da rosu la urmatoarea. Nu mi se pare normal. Pe Golubovic l-am odihnit, avem meci joi, trebuia sa aiba pauza.

Sper ca jucatorii sa inteleaga ca nu mai avem timp. Trec etapele si jocul nostru nu e foarte bun. Nu imi place. Am avut o discutie cu ei acum, sper ca au inteles ce le-am spus. Suntem pe primul loc acum, jucam cu Craiova saptamana viitoare. E vorba de atitudine. Nu se poate ca un jucator sa intre pe stanga sa centreze, iar altul sa reia cu capul. Noi ratam. Altii au o ocazie si inscriu. Nu e normal. Sper sa ne revenim cat mai repede. Niciun meci nu e simplu daca nu pui suflet. Daca nu esti hotarat in ceea ce faci, asa sa stam pe teren putem s-o facem si noi", a spus Reghecampf dupa meci. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!