Discurs furibund al lui Neluțu Varga la adresa lui Cristi Manea: "Un nesimțit"

Nelutu Varga CFR Cluj Cristi Manea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 20:13
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 20:19

CFR Cluj s-a despărțit de unul dintre cei mai vechi jucători din lot. 

Cristi Manea (26 de ani) a plecat de la CFR Cluj, după ce a ajuns la final de contract cu fosta campioană a României. Neluțu Varga a anunțat, în urmă cu câteva luni, că i-a făcut o ofertă de prelungire a înțelegerii fundașului dreapta, dar în cele din urmă acesta a ales o nouă experiență.

Internaționalul român, care nu a prins lotul pentru EURO 2024, a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai CFR-ului în perioada în care echipa a câștigat cinci titluri la rând în Superliga României.

Neluțu Varga nu a avut milă de Cristi Manea

Finanțatorul de la CFR Cluj a avut un discurs dur la adresa lui fundașului român, pe care l-a numit ”nesimţit” şi l-a acuzat de lipsă de recunoştinţă pentru tot ce a făcut pentru el.

"Nu mă mai interesează Cristi Manea! A fost nesimțit. Eu nu mai am nevoie de el, nu îmi mai trebuie la CFR Cluj. Îl avem deja pe Armend Thaqi! La câte am făcut eu pentru Manea, casă, masă… și el a umblat cu fofârlica!

De fapt, eu cred că el n-are nicio ofertă, n-a prins nici lotul pentru EURO 2024. În România, lui Cristi Manea nu poate să-i dea nimeni banii pe care i-a avut la CFR Cluj", a declarat patronul de la CFR Cluj, potrivit Prosport.

În sezonul recent încheiat, Cristi Manea a evoluat în 26 de partide pentru cei de la CFR Cluj, în Superliga României, preliminariile Conference League și Cupa României, reușind să marcheze un gol.

Site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață în valoare de 2,5 milioane de euro fundașului care a câștigat cinci titluri și două Supercupe în Gruia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!