"Back in business!" CFR Cluj a făcut un anunț important

CFR Cluj Dan Petrescu Superliga Romaniei Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 16:30
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 16:29

Clujenii au transmis informații despre stagiul de pregătire al echipei.

CFR Cluj a încheiat recent sezonul în Superliga României pe poziția secundă și se pregătește intens pentru noua campanie.

  • Antrenorul Dan Petrescu va conduce echipa în următoarea perioadă de pregătire.

Programul de pregătire

Echipa clujeană a anunțat pe rețelele sociale că se va reuni pe 10 iunie la Cluj-Napoca, unde vor începe pregătirile pentru reluarea campionatului.

  • Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures

Antrenamentele la Cluj vor avea loc între 10 și 20 iunie, după care echipa va pleca într-un stagiu de pregătire în Austria, între 21 iunie și 3 iulie. În această perioadă, CFR Cluj va disputa și câteva meciuri amicale. Despre partidele de pregătire, oficialii nu au transmis încă detalii.

"Back in business!

Echipa noastră se va reuni luni, 10 iunie, și va începe pregătirea pentru reluarea campionatului.

În perioada 10-20 iunie, băieții se vor antrena la Cluj-Napoca, urmând ca în perioada 21 iunie - 3 iulie să plece într-un stagiu de pregătire, în Austria, perioadă în care vor disputa și câteva meciuri amicale. Detalii despre partidele de verificare vor fi anunțate în curând!", a fost mesajul postat de ardeleni pe rețelele de socializare.

CFR Cluj își propune să se pregătească cât mai bine pentru noul sezon iar obiectivul principal rămâne același: câștigarea campionatului. Cu Dan Petrescu la cârmă și cu noile achiziții, echipa clujeană speră să își îmbunătățească performanțele și să facă o figură frumoasă atât în competițiile interne, cât și în cele europene.

CFR Cluj în această campanie de transferuri

  • Antrenor - Dan Petrescu (confirmat)
  • Veniri - Mohamed Kamara (Hapoel Haifa / gratis), Armend Thaqi (FC Ballkani / gratis)
  • Reveniri după împrumuturi - Luca Mihai (Poli Iași), Isaac Nortey (CFC Argeș), Ricky Gneba (Chindia), Moussa Samake (Olimpia Satu Mare), David Ciubăncan (CSM Deva)
  • Plecări - Cătălin Căbuz (FC Hermannstadt / 50.000 de euro), Anton Kresic (HNK Rijeka / împrumut expirat), Alan Aussi (Ponferradina / împrumut expirat), Raul Clemeniuc (FC Bihor / împrumut încheiat), Cristian Manea, Filippo Falco (contracte încheiate)
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!