Dinu Gheorghe, ATACAT de galeria Stelei: "Au aruncat cu pungi cu lichid in mine" Ce spune despre egalul cu Steaua

Dinu Gheorghe, ATACAT de galeria Stelei: "Au aruncat cu pungi cu lichid in mine" Ce spune despre egalul cu Steaua

Steaua 0-0 Astra / Dinu Gheorghe a fost luat la tinta de stelisti in momentul in care a aparut in Ghencea. 

Seful Astrei a fost lovit de un obiect, dar spune ca a uitat deja dupa meciul bun facut de elevii lui Isaila si rezultatul de egalitate. Astra vine dupa doua infrangeri la rand, una rusinoasa, in Cupa Romaniei cu Mioveni.


"Sunt cele mai bune echipe in momentul asta in Romania. Trebuie sa confirmam acum la Salzburg ca ne-am revenit. Fatai are probleme medicale, speram sa isi revina.

Ben Youseff a jucat foarte bine, a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren.

Au aruncat din tribuna cu niste pungi cu lichid in mine. Asta e, a trecut, am uitat pentru ca sunt foarte fericit pentru rezultatul echipei. Dar ar fi fost altceva o victorie, dar nu e rau nici acum. Avem o infrangere neplanificata pana acum, dar asta e.

Arbitrajul a fost bun, echidistant, pe masura valorii lui Hategan - am auzit ca e in lotul largit pentru Cupa Mondiala. Steaua n-a avut penalty, ce penalty? Nici pomeneala, de unde penalty. Acum orice duel e penalty?!

Mergem la Salzburg sa facem un meci bun. Obiectivul era calificarea in grupele Europa League, dar acum daca am ajuns nu inseamna ca ne predam. Din pacate nu avem lot atat de puternic incat sa facem fata pe mai multe fronturi", a declarat Dinu Gheorghe la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies