Dinamovistii sunt in extaz dupa ce au scapat de retrogradare! Mesaj pentru campioana: "CFR Cluj ar trebui sa ne multumeasca!"

Dinamovistii sunt in extaz dupa ce au scapat de retrogradare! Mesaj pentru campioana: "CFR Cluj ar trebui sa ne multumeasca!"

Fanii din Peluza Catalin Hildan au reactionat pe Facebook dupa ce Dinamo a scapat de retrogradare.

Decizia luata astazi de Comitetul de Urgenta al FRF a fost ca nicio echipa din Liga 1 sa nu retrogradeze direct in acest sezon. Singura echipa care ramane in pericol este Chindia, care va juca un baraj cu Mioveni. 

"DINAMO nu a fost salvata.

DINAMO S-A SALVAT!

Prin OAMENI ca Gigi Multescu.

Prin jucatori care au jucat cu toata inima, desi au fost tinuti fortat in izolare, in timp ce altii au fentat regulile.

Prin SUPORTERII care au platit salariile, care au obtinut licenta, care au cumparat bilete, care au venit din Londra, din Craiova, din Constanta...pentru a-i incuraja pe jucatori inainte de meciul de ieri, care sunt gata sa stranga banii pentru TAS.

Sistemul cu 16 echipe este bun, dar nu a fost facut pentru a salva Dinamo.

Dinamo a terminat pe 4 in playout dupa calculul corect de puncte/meci.

Iar daca eram lasati sa ne jucam toate meciurile, ajungeam si mai sus.

NIMENI NU A SALVAT DINAMO.

DIMPOTRIVA, pana in ultima clipa au cautat o cale prin care sa ne trimita macar la baraj.

CFR Cluj, care a iesit la offside pentru a ne trimite la retrogradare, ar trebui sa ne multumeasca pentru ca noi am fost cei care am atras atentia ca un calcul care nu tine cont de sezonul regulat trimite titlul la Craiova. (oltenii ar fi avut 100% dreptate)

Articolul nostru de ieri a fost prima afirmatie in spatiul public in sensul acesta, prima prezentare despre pericolul unui calcul stramb al punctelor. CFR a inteles si s-a sucit din nou.

CAINILOR, GREUL DE-ACUM INCEPE!

Vom reusi IMPREUNA, dar trebuie sa intelegem ca NU TREBUIE SA ASTEPTAM SALVAREA DE LA ALTII, pentru ca asta ar insemna sa ramanem cu mainile-n san!", a fost comunicatul fanilor din PCH.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020. Reacția unei turiste când a aflat că nu va putea dansa
BRAT