Dinamo vinde un titular din sezonul trecut in liga a doua turca, pentru doar 200.000 euro. Andone a renuntat la un fundas

Dinamo vinde un titular din sezonul trecut in liga a doua turca, pentru doar 200.000 euro. Andone a renuntat la un fundas

Dupa ce si-a cedat capitanul in liga secunda spaniola, la Getafe, Dinamo trimite inca un jucator intr-un esalon inferior din strainatate. Andrei Marc va ajunge in Turcia.

Dinamo vinde, insa continua sa o faca pe sume destul de mici. Clubul din Stefan cel Mare s-a despartit in aceasta vara de capitanul Paul Anton, cedat la Getafe, in Segunda Division, iar acum a mai renuntat la un fotbalist.

Dolce Sport anunta ca formatia alb-rosie a acceptat o oferta de 200.000 euro pentru fundasul Andrei Marc, in varsta de doar 23 de ani.

Marc va ajunge la Sanliurfaspor, in liga a doua turcia, Andone considerand ca nu mai are nevoie de acesta.

Andrei Marc era considerat de antrenorul "cainilor" ca fiind a patra varianta pentru postul de fundas central, dupa Mevlja, Nedelcearu si Mihai Popescu.

Doar doi straini mai are Sanliurfaspor in lot: un portar croat si un atacant etiopian.

26 de meciuri a jucat Marc in sezonul trecut al Ligii I pentru Dinamo

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

China le-a cerut americanilor să ”nu își mai încordeze mușchii în Marea Chinei de Sud”
BRAT