Dinamo se așteaptă la o asistență uriașă contra lui Csikszereda. Câte bilete s-au vândut deja

Dinamo andrei nicolescu FK Csikszereda Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 22:48
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 22:48
Dinamo și FK Csikszereda se înfruntă luni, de la ora 20:00, pe Arena Națională, în manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

După ce a evitat in-extremis retrogradarea directă, Dinamo a ajuns la baraj și pornește favorită în duelul cu FK Csikszereda, formație care a încheiat pe locul 6 în play-off-ul din Liga 2.

Dinamo așteaptă 30.000 de spectatori la barajul cu Csikszereda

Dinamo va avea parte de o susținere masivă pe Arena Națională la barajul cu FK Csikszereda. Andrei Nicolescu, administratorul special al "câinilor" anunță, cu 48 de ore înaintea meciului, că s-au vândut aproximativ 25.000 de bilete. Numărul este deja mai mare decât cel înregistrat la barajul Dinamo - FC Argeș 6-1, de anul trecut (aproximativ 24.000, tot pe Arena Națională).  

"Mărturisesc că nu știu la ora asta, dar dimineață, la prima oară, erau 21.500 de bilete vândute. Mai sunt 2.500 de abonamente, care sunt valabile și mai sunt invitații pentru sponsori, care sunt câteva sute. Suntem în 25.000.

Speranța mea e să fim 30.000. Ar fi o atmosferă de vis. S-au deschis și casele fizice de bilete, așa că și acolo vor fi niște vânzări. Sper ca peluza să fie plină, la PCH, acolo mai erau cam 3.000 de bilete.  

E foarte bine că am depășit numărul de audiență de la meciul cu FC Argeș de anul trecut și ați văzut ce atmosferă a fost atunci. Ar fi extraordinar dacă am ajunge la 35.000", a spus Andrei Nicolescu, sâmbătă seară, la Prima Sport.

Manșa tur se va disputa luni, de la ora 20:00, în timp ce returul de la Miercurea Ciuc va avea loc o săptămână mai târziu, la la aceeași oră.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!