Dinamo FC Viitorul Gica Hagi Superliga

"Dinamo? Sa nu avem nici prea mult respect, ca apoi ne tremura picioarele!" Ce zice Hagi de plecarea lui Alexe de la Dinamo

O singura victorie are Dinamo in intalnirile cu Viitorul lui Hagi. Etapa aceasta cele doua se vor infrunta pe arena din Ovidiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2015, 18:33
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2015, 18:34

Hagi a vorbit despre sansele Viitorului pentru meciul cu Dinamo, dar si despre plecarea lui Alexe din Stefan cel Mare inaintea acestei etape, in liga a doua din Turcia.

"Meciul este deschis oricarui rezultat. Vrem cele trei puncte, insa pentru asta trebuie sa fim inteligenti. FC Viitorul nu poate niciodata sa fie favorita cu Dinamo. Noi ne jucam sansa noastra."

Trebuie sa respectam adversarul, mai ales cand jucam impotriva unui club atat de mare. Dar nu prea mult respect, pentru ca dupa aia iti tremura picioarele. Va fi o batalie in teren, sper sa castigam"

"Intre noi si Dinamo au iesit mereu meciuri frumoase, asa ca sper ca si sambata sa iasa un joc foarte bun. Este un meci pe teren propriu si ne dorim sa castigam pentru ca trebuie sa vina si o victorie. Nu va fi usor, sincer sa fiu mi-a placut cum a jucat Dinamo in primele doua etape. Au facut schimbari importante, sunt mult mai echilibrati fata de sezonul trecut si, cu siguranta, va fi un meci foarte greu.

"Nu e important daca a plecat sau nu Alexe. Dinamo a jucat fara Alexe cu CSU Craiova si a castigat. Dinamo nu sta intr-un singur jucator. Important este jocul colectiv pe care il arata si faptul ca au un antrenor cu mare experienta. Trebuie sa tinem cont de aceste lucruri, iar pe teren sa jucam mai bine si sa castigam", a declarat Hagi.

Modifică setările cookies