Dinamo, primul club romanesc cu echipe in primele 3 ligi! "Cainii" si-au facut satelit si in liga a doua - o echipa plina de stelisti :)

Dinamo e singurul club din Romania cu echipa in primele 3 ligi. Dinamo 2 e in liga a treia, dar dinamovistii si-au facut satelit si-n liga a doua. O echipa plina cu stelisti.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Februarie 2015, 22:29
Data actualizarii: Marti 17 Februarie 2015, 22:34

In faliment, primarul dinamovist de la Berceni a sunat prima data la Steaua. Berceniul i-a chinuit pe stelisti in toamna in Cupa, dar a ramas fara bani. Steaua n-a dat niciun semn, asa ca Berceniul a devenit satelitul lui Dinamo.

Jucatorii comunei de langa Bucuresti sunt stelisti. Doar primarul e dinamovist. 

"Pentru noi e o bucurie ca am incheiat colaborarea cu Dinamo. Putea sa vina si Steaua, eram de acord si cu ei", spune primarul Marian Ghenu.

Presedintele lui ACS Berceni recunoaste si el: "Unii baieti din echipa mai tin si cu Steaua, dar asta este. Nu poti sa-i obligi acum sa tina cu Dinamo", spune Stefan Stana.

ACS Berceni e pe locul 8 in Seria 1 a ligii secunde, cu 16 puncte acumulate in tot atatea meciuri. Anul trecut, Berceniul a jucat Play Off de promovare in prima liga.

Modifică setările cookies