Liga 1

Dinamo plătește un jucător cu 4.000 de euro pe lună, deși nu joacă: ”Vine la antrenament când vrea, practic”

Dinamo are în lot un jucător care este absent din viața echipei, dar este sub contract cu gruparea din ”Ștefan cel Mare” până la finalul acestui sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 14:01
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 14:05

Nikolaos Kairnourgios (23 de ani) a fost adus la Dinamo în octombrie, când Mircea Rednic era antrenorul clubului. Șefii clubului nu au reușit să scape de el, chiar dacă nu mai intră în planurile antrenorului Dusan Uhrin. Nici Flavius Stoican nu s-a bazat pe serviciile sale.

Kairnourgios nu și-a găsit alt angajament și a rămas la Dinamo, unde este plătit, lunar, cu 4.000 de euro, având în vedere că nu-și respectă angajamentul și, susține vestiarul ”câinilor”, se prezintă ”când vrea” la antrnemanetele de la Săftica.

„Vine când vrea, practic, e de capul lui. Nu-i interzice nimeni să sosească la Săftica, cu toate că în cea mai mare parte se antrenează separat. Oricum, pontează ziua de lucru, timpul trece, leafa merge. Ultima oară a fost joi la Săftica”, au spus jucătorii lui Dinamo, conform GSP.ro.

Kairnourgios a început fotbalul la AOT Alimou U19, iar apoi a trecut pe la echipa U20 a celor de la PAS. La nivel de seniori, acesta a evoluat în Grecia pentru Aittitos Spaton și AE Sparti, dar și în Belgia pentru Zulte Waregem.

300.000 de euro este cota de piață a grecului. 

Modifică setările cookies