Dinamo, la un pas de COLAPS? Dezvaluiri din vestiar: "Pe Negoita nu-l mai intereseaza, daca se intarzie vreun salariu se poate ajunge la FALIMENT!"

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Aprilie 2018, 17:00

	Dinamo, la un pas de COLAPS? Dezvaluiri din vestiar: "Pe Negoita nu-l mai intereseaza, daca se intarzie vreun salariu se poate ajunge la FALIMENT!"

Dinamo trece prin momente extrem de dificile.

Invinsa de Juventus in aceasta etapa, Dinamo trece prin momente delicate. Ratarea calificarii in play-off poate duce la un colaps al clubului daca acesta nu va fi vandut!

"Pe Ionut Negoita nu-l mai intereseaza de echipa, i-a pasat toate sarcinile președintelui Alexandru David. Salariile jucatorilor, mari, mici, trebuie onorate, altfel, daca se intarzie și vreunul depune memoriu, se poate ajunge la faliment. Negoita nu s-a impus in fata fotbaliștilor, acum nici nu-i mai intereseaza ce se intampla pana la vara.

Nu știm ce va fi din vara, care mai ramane, care pleaca, nu exista nicio strategie de viitor pentru sezonul urmator. Venim la antrenament și incercam sa ne facem treaba cat putem" a dezvaluit un jucator de la Dinamo pentru Gazeta.

Mai multi jucatori urmeaza sa incheie contractul in vara cu Dinamo iar antrenorul Florin Bratu a admis ca acest lucru poate fi unul dintre motivele jocului slab de la partida cu Juventus.

"E posibil ca jucatorii sa nu fie concentraţi din cauza ca unii pleaca. Dar trebuie sa trecem peste orice si sa pregatim meciul de la Botosani. Se poate si mai jos, daca judecam dupa cum am evoluat vineri seara" a declarat Florin Bratu.

Anchetă privind împuşcarea ursului Arthur. Legea ar putea fi schimbată după cazul dezvăluit de Ştirile PRO TV
BRAT
Modifică setările cookies