Dinamo l-a adus GRATIS, acum i-a stabilit pretul la 1 mil! Transfer NEASTEPTAT inainte de plecarile lui Rotariu si Matei

Dinamo l-a adus GRATIS, acum i-a stabilit pretul la 1 mil! Transfer NEASTEPTAT inainte de plecarile lui Rotariu si Matei

Negoita poate face un profit urias de pe urma unuia dintre jucatorii in care a investit cel mai putin de cand e la Dinamo!

Valentin Lazar a fost adus gratis de la Sportul in 2013, dar acum sefii il evalueaza la 1 milion de euro. Jucatorul de 24 de ani e monitorizat de mai multe cluburi din strainatate, iar Dinamo ar putea sa-l vanda chiar in vara, anunta Gazeta Sporturilor.

4 goluri, 5 assisturi

Cu 30 de meciuri jucate in acest sezon, Lazar e unul dintre cei mai folositi fotbalisti de la Dinamo. Doar Rotariu si Dragos Grigore au mai multe! Lazar are 4 goluri marcate si 5 assisturi pana acum.

Inca 4 pe lista de plecari

In afara lui Tucudean, care se intoarce la Standard si nu va fi cumparat definitiv, Dinamo ii mai poate ceda la vara pe Balgradean, Dragos Grigore si Cosmin Matei, cu totii aflati in atentia unor cluburi din strainatate. Si Rotariu are sanse sa plece, mai ales dupa ultimul scandal pe care l-a avut cu suporterii.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies