DINAMO - FCSB | Replica lui Becali dupa ironiile lui Rednic: "Ciocu' mic, te-a scos Divizia C! Lutu 1 si Lutu 2 ii vor da peste cap!" Promisiunea patronului

Gigi Becali i-a raspuns in gluma lui Rednic.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Noiembrie 2018, 11:33
Data actualizarii: Joi 08 Noiembrie 2018, 11:41

Gigi Becali i-a raspuns lui Mircea Rednic inainte de duelul dintre Dinamo si FCSB de duminica dupa ironiile antrenorului la adresa lui Nicolae Dica.

"Echipele mari le bat pe cele mici. Fara sa supar pe cineva, la derby o batem pe Dinamo. La derby intervine barbatie. Daca ai, castigi, daca n-ai, faci egal. Si copiii pot sa fie barbati, la fotbal ori esti barbat, ori nu esti. Gnohere e leu, nu e barbat. O sa vedem duminica. Mircea Rednic nu face lucrurile din rautate, ii place sa si glumeasca. Nu e dusmanos, e un om relaxat, bland, asa il vad eu.

Declaratiile pe care le face si cu tenta psihologica, inainte de derby. Singura (gluma) care nu a fost la locul ei a fost cu Lutu 2, si aia ca nu e Dica antrenor, acum Lutu 1 si Lutu 2 ii vor da peste cap. A fost altceva atunci (la 3-3). Au avut alti jucatori in plus, cel mai important e Mahlangu.

Credeam ca Dinamo o sa fie mult mai puternica odata cu venirea lui Rednic, dar vad ca a slabit. Te-a scos Divizia C, ciocu' mic. Daca tot ne tachinam. Daca nu era un om cu bun simt, atunci nu vorbeam. Dar el avand, pot sa glumesc, pot sa ma tachinez.

Ei s-au despartit de Gicu Grozav pentru meciurile pe care le-a facut, nu pentru acel penalty. Si eu as fi facut la fel. Nu te desparti dupa 3 meciuri, dar cand vezi ca nu joaca nimic. Scarite peste bara transversala nu prea am vazut" a spus Gigi Becali la Pro X.

CITESTE SI

Modifică setările cookies