Dinamo a plecat in Spania unde va avea 5 amicale! RECORD ABSOLUT: Un jucator a ajuns in 12 ore de la Constanta la Bucuresti:

Autor: Sport.ro
Marti 28 Ianuarie 2014, 16:39

	Dinamo a plecat in Spania unde va avea 5 amicale! RECORD ABSOLUT: Un jucator a ajuns in 12 ore de la Constanta la Bucuresti:

► ZIUA Z+1 in Dosarul Transferurilor! Cod rosu de libertate: maine LIVE de la Tribunalla Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Dinamovistii au plecat in Spania, acolo unde va avea loc al doilea stagiu de pregatire, in perioada 28 ianuarie – 9 februarie. Echipa din Stefan cel Mare va fi cazata la „Gran Hotel Benahavis Spa” din Benahavis si va disputa cinci meciuri amicale.

Pe langa Barboianu, Bilinski, Velici si Cioinac s-a alaturat echipei si noul transfer, Cristian Cherchez, jucatorul de 22 de ani adus de la Chindia Targoviste. Acesta a semnat luni un contract cu Dinamo.

In cantonamentul din Spania a ajuns insa si Cosmin Matei, jucator care a fost la un pas sa ajunga la Botev Plovdiv, insa transferul a picat din cauza unor neintelegeri intre cele doua cluburi. Bulgarii voiau sa ofere 1.5 milioane de euro, in timp ce dinamovistii cereau 2 milioane de euro.

Jucatorul a trecut insa prin greu pentru a ajunge la Bucuresti. A luat trenul din Constanta si a facut 12 ore pe drum, insa a reusit sa se alature echipei in timp util.

Programul meciurilor amicale:

30 ianuarie: FC DINAMO BUCURESTI – MKS Korona Kielce (Polonia)
1 februarie: FC DINAMO BUCURESTI – FC Dinamo Kiev (Ucraina)
3 februarie (*): FC DINAMO BUCURESTI – Guangzhou Evergrande FC (China)
6 februarie (*): FC DINAMO BUCURESTI – IFK Göteborg (Suedia) / FC Lyubimets (Bulgaria)
8 februarie (*): joc amical de clasament la Marbella Cup 2014
(*) – Marbella Cup 2014

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies