Dinamo a facut oferte pentru doi jucatori! Cine trebuie sa fie VEDETE in noua echipa de titlu a lui Rednic

Dinamo Gheorghe Grozav Hatem Elhamed Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 18:53
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 18:53

Mircea Rednic n-are de gand sa accepte obiective mici la Dinamo. Vrea sa se bata pentru campionat in noul sezon!

Dupa sfarsitul campionatului, antrenorul va face noua strategie alaturi de presedintele Dinu Gheorghe si de patronul Negoita. Cei 3 vor stabili cine ramane si cine pleaca din Stefan cel Mare.

Si transferurile vor fi discutate. Negoita va suplimenta suma pentru achizitii.

Dinu Gheorghe e sigur ca Rotariu si Alexe pot fi lideri la anul. Dinamo vrea sa-i pastreze pe Elhamed si Grozav. Discuta cu cluburile de care apartin cei doi pentru a le fi prelungite imprumuturile.

"La Dinamo avem vedete doar prin presa. La performanta, nu prea avem. Jucatorii trebuie sa inteleaga asta. Nu se poate trai dintr-un gol dat acum trei luni. 60% din jucatori vor fi romani. Vrem sa avem mai multi romani. Sper ca Rotariu sa devina titular indiscutabil, a venit timpul, au trecut deja 3 ani de cand e la echipa mare. Am vorbit cu el, trebuie sa se motiveze singur.

La fel si Alexe, care sper sa incheie perioada de convalescenta si sa uite de Sassuolo. El trebuie sa redevina Alexe, cel convocat la nationala. Am inaintat o adresa pentru Elhamed, vrem ca el sa continue. Sa speram ca se va intampla asa. De cumparat, nu putem sa-l cumparam. Si Grozav vrea sa ramana, i-am zis ca vom discuta cu Terek sa-l mai lase inca un an!", a spus Dinu Gheorghe la Dolce Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!