Superliga

Dinamo a dat LIKE excluderii lui Tamas de la Steaua dar nu ii da JOIN la Dinamo! Ce se intampla cu Tamas dupa decizia lui Radoi

Returul dintre Steaua si Trencin e miercuri la ProTV, de la 21:30

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 13:48
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 13:53

"Tamas a avut ocazia sa ajunga la Dinamo in iarna, atunci cand noi i-am facut o oferta foarte buna. El a ales la momentul respectiv Steaua, a fost alegerea lui si am respectat-o iar astfel si-a inchis singur usa la Dinamo. In alta oridine de idei, apreciez atitudinea lui Radoi care a demonstrat ca nu accepta compromisuri de acest fel. si vreau sa subliniez faptul ca nici la Dinamo nu se accepta sub nicio forma acte de indisciplina, indiferent de numele jucatorului", a spus Negoita conform Mediafax.

Acesta ii transmite astfel lui Tamas ca nu mai are loc la Dinamo dupa ce a refuzat echipa in iarna, atunci cand a ales sa vina la Steaua desi avea o oferta si de la fosta sa echipa.

Tamas si-a pus in cap intreaga suflare dinamovista atunci cand a ales sa semneze cu Steaua insa sederea sa nu a fost una de lunga durata. Spre norocul sau, chiar daca nu a jucat mult, Tamas a reusit sa isi treaca in palmares 3 trofee cu Steaua, titlul, Cupa si Cupa Ligii.

Fundasul isi va rezilia contractul cu Steaua dupa ce va cadea de acord cu conducerea. Becali ii cere lui Tamas 150.000 de euro pentru a-l lasa sa plece liber de contract la alta echipa.

Modifică setările cookies