"Din vara voi fi CONCEDIAT de Astra!" Sumudica nu intelege regulamentul FRF: "Cum voi fi suspendat daca nu sunt angajat la club?"

"Din vara voi fi CONCEDIAT de Astra!" Sumudica nu intelege regulamentul FRF: "Cum voi fi suspendat daca nu sunt angajat la club?"

Marius Sumudica anunta ca va fi concediat de Astra, care nu poate sa angajeze oameni interzisi in fotbal. 

Sumudica va fi suspendat timp de doua luni incepand cu luna iunie pentru ca a pariat, dar antrenorul nu intelege cum va fi efectuata aceasta suspendare, avand in vedere ca Astra va fi nevoita sa-l concedieze. Sumudica mai ramane la Giurgiu pana pe 8 iunie. 


"Din vara probabil voi fi concediat de cei de la Astra, pentru ca nu mai putem continua avand in vedere ca voi fi suspendat doua luni. Am avut o discutie cu juristul clubului si mi-a argumentat ca exista un articol in regulamentul federatiei, ca un club nu poate angaja sau avea in organigrama un om care este interzis in activitatea fotbalistica. Eu sunt in aceasta situatie de pe 8 iunie si probabil ca Astra isi doreste sa angajeze un antrenor... Atunci se joaca cupele europene, e normal.

Nu ma intorc (n.r. dupa expirarea suspendarii de doua luni). Am facut o hartie catre Comisia de Recurs pentru a afla cand incepe si când se termina suspendarea.

Astra ma va concedia... eu cum ispasesc suspendarea de doua luni daca nimeni nu ma poate angaja in aceasta perioada? Unde o ispasesc!? Conte a fost suspendat pentru pariuri si acum e antrenor la Chelsea. Conte a fost suspendat sase luni dupa un meci despre care stia ca e aranjat. in Anglia au fost jucatori suspendati patru luni, dar au fost lasati sa antreneze... Eu nu am voie sa fac nimic in cele doua luni, nu am voie la stadion. Treubie sa stau acasa. Cand imi trece suspendarea!? Ca Astra ma da afara si nu stiu cand fac pedeapsa si ce se intampla.

Ma macina mult aceasta problema. Am recunoscut, nu ca altii. Pariurile au fost facute de pe telefonul meu, am jucat. Nu meciuri ale echipei mele, nu meciuri trucate, am pierdut, nu am avut niciun beneficiu. Eu puteam sa spun ca a jucat soferul de pe telefonul meu, ca era trecut pe o firma cu 20 de angajati. Am recunoscut, nu ca altii care spun ca au jucat rudele. Puteam si eu sa zic la fel", a declarat Sumudica in ProSport.

Sumudica spune ca nici macar nu a castigat pe meciurile pariate din Liga I. "Am jucat doua meciuri din Liga 1: Dinamo acasa cu Iasiul. Am zis ca bate Dinamo si au facut egal. Si inca un meci Pandurii acasa cu Botosani. Am zis ca bate Pandurii si a batut Botosani", a mai spus antrenorul Astrei. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies