VIDEO EXCLUSIV Din vară la Petrolul? „Totul depinde de promovare!” Constantin Budescu nu renunță la echipa sa de suflet 

Constantin Budescu a vorbit la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena, emisiune zilnică de la 09:30 la 12:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Aprilie 2022, 15:06
Data actualizarii: Joi 14 Aprilie 2022, 15:10

Constantin Budescu (33 ani) a fost adus de FC Voluntari în iarna acestui an. Mijlocașul de creație a fost convins cu un venit lunar de 12.000 de euro pentru a semna cu echipa pregătită de Liviu Ciobotariu (51 ani). Însă, ilfovenii au putut conta doar 11 meciuri pe Budescu, în care a marcat două goluri și a oferit două pase decisive, jucătorul accidentându-se grav în duelul cu Farul Constanța, 1-0. 

Cu toate că este indisponibil până la finalul sezonului, FC Voluntari i-a propus prelungirea contractului, după cum a mărturisit chiar Budescu, doar că mijlocașul ofensiv ia în calcul și o revenire la clubul său de suflet, Petrolul Ploiești. 

Budescu: „Visul meu ar fi să-mi închei cariera la Petrolul”

„La final mi se termină contractul, am vorbit înainte și după accidentare de prelungirea contractului (n.r. cu FC Voluntari). Am zis să stau puțin să mă liniștesc cu această accidentare și vom discuta, nu cred că se pune problema. 

Deocamdată situația e neclară la Petrolul, totul depinde de această promovare. O să fiu liber de contract, ca să spun așa. Cei de la Petrolul nu știu ce o să facă, nu am discutat nimic cu ei. Eu am spus că visul eu ar fi să-mi închei cariera acolo, practic acolo sunt acasă. Acum rămâne de văzut dacă se va întâmpla asta”, a declarat Constantin Budescu pentru PRO Arena și www.sport.ro

Constantin Budescu a debutat în fotbalul profesionist la Petrolul Ploiești, în 2005, și a jucat pentru „lupii galbeni” până în 2010, când a fost cumpărat de Astra Giurgiu. Pentru formația de pe „Ilie Oană” a bifat 149 de meciuri, reușind să încrie de 46 de ori. 

Modifică setările cookies