"Din ce am vazut in seara asta parca nici nu am facut pregatire" Reghe il asteapta pe Tamas la echipa dupa 0-3 cu Ludogorets

"Din ce am vazut in seara asta parca nici nu am facut pregatire" Reghe il asteapta pe Tamas la echipa dupa 0-3 cu Ludogorets

Steaua 0-3 Ludogorets | Reghecampf a comentat infrangerea la scor.

Antrenorul Stelei a incercat sa vada partea plina a paharului dupa infrangerea cu Ludogorets, insa nu prea a avut ce sa vada. Acestia si-a acuzat jucatorii ca nu au avut o atitudine potrivita intr-un meci cu o echipa agresiva si tehnica:

"Nu imi fac probleme foarte mari, ma gandesc mai mult la atitudinea jucatorilor, cum au raspuns ei, lucruri negative pe care le vom analiza. Ludogorets ne-a dominat total, nu am avut agresivitate in duelurile 1 la 1. Am primit si doua goluri din greseli pe care le-am facut, dar nu imi fac probleme, echipa va arata mult mai bine in viitor. Din ce am vazut in seara asta nu prea s-a simtit pregatirea... nu, nu exista oboseala, pur si simplu bulgarii au jucat mai bine.

Au juca Chipciu si Bourceanu, care au revenit dupa accidentari, incet, incet vom avea o echipa foarte buna dar am intalnit o echipa tehnica si agresiva, acolo trebuie sa ajungem si noi. Marica a primit o lovitura pe gamba dar nu este nimic, Cipri stie ca trebuie sa traga la antrenamente, nu imi fac probleme pentru el.

Vom vedea daca vine Tamas, nu stiu ce discutii au fost cu Gaman. Deocamdata nu avem nimic sigur, vom alege jucatorul potrivit.", a spus Reghecampf dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies