Diferente mari intre ce vrea Armata si ce ar fi dispus sa ofere Becali! Sumele care tin in aer numele, culorile si milioane de suporteri:

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Decembrie 2014, 21:26
Data actualizarii: Luni 08 Decembrie 2014, 22:52

"Daca Becali scoate acum Steaua la licitatie si o cumpara cineva, ma impusc", spune Dragomir, care il sfatuieste pe Becali sa nu plateasca sumele pe care le cere Armata pentru dreptul asupra brand-ului Steaua.

Dumitru Dragomir ii transmite lui Gigi Becali sa nu plateasca mai mult de 200.000 de euro clubului sportiv pentru dreptul de a folosi in continuare numele, sigla si culorile Stelei.

"Nu trebuia sa se procedeze asa la meciul de duminica. Asta nu e o echipa de doi lei, de judet, e o echpa care reprezinta Romania in cupele europene. Dar era normal ca Steaua sa-si ia toate masurile de precautie, pentru ca nu te joci cu o hotarare definitiva data de instanta."

"Eu nu le-as da niciun ban, as schimba echipamentul si as pune alt nume. "New Steaua"... sau as face un concurs pentru culori si denumire. Echipa e aceeasi."

"Cei care n-au facut nimeni pana acum vor bani. Asta vor ei, bani, nu culori! Ce ii intereseaza pe ei de culori? Daca ii interesa de culori nu i-ar cere bani acum lui Becali."

"Daca nu era Becali, Steaua era stearsa dupa harta. Uitati-va ce se intampla cu celelalte echipe din Romania. Daca la Steaua nu baga bani Becali, praful se alegea."

"Daca Becali scoate acum Steaua la licitatie si o cumpara cineva, ma impusc!"

"Daca o da de exemplu cu cat fac jucatorii... sa zicem 15 milioane de euro. Cine da 15 milioane de euro pe Steaua? Poate se gaseste cineva, dar a doua zi este la inchisoare."

"Daca as fi in locul lui Becali as da 100.000, maxim 200.000. N-as da nici atata, dar dupa cum il stiu eu pe Becali, cred ca pana in 200.000 e dispus sa le dea."

"Eu daca as fi in partea cealalta, a Armatei, m-as multumi si cu 100.000. Am auzit ca ei cer 1 milion.", a spus Dragomir la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!