Dica, impresionat de ultima achizitie: "Poate fi titular, are un caracter frumos". Ce a facut Golofca in prima sa zi la Steaua

Autor: Sport.ro
Marti 08 August 2017, 12:22

	Dica, impresionat de ultima achizitie: "Poate fi titular, are un caracter frumos". Ce a facut Golofca in prima sa zi la Steaua

Catalin Golofca l-a impresionat pe Dica inca din prima zi la Steaua. "Ma bucur ca a sosit, sunt sigur ca ne va ajuta. Are calitati si un caracter frumos", spune antrenorul formatiei ros-albastre.

Catalin Golofca l-a impresionat pe Nicolae Dica inca din prima zi petrecuta la Steaua. Transferat de la FC Botosani, fotbalistul de 27 de ani a sosit la Bucuresti luni dimineata, la ora 6:00. Dica spune ca acesta s-a antrenat si luni, si marti.

"Golofca a ajuns ieri dimineata la ora 6, a facut un antrenament separat, asa ca abia azi a efectuat primul antrenament cu echipa. Are calitati, caracter frumos, poate fi titular, pentru ca a jucat in ultima etapa la Botosani ca titular. Este un fotbalist pe care mi l-am dorit.

Vom vedea daca va juca la Lisabona de la inceput sau va intra pe parcurs. Sunt sigur ca ne va ajuta. Important este ca a venit, chiar daca avem mai mult jucatori care pot evolua pe postul lui", a spus Nicolae Dica in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o in acesta dimineata.

Si atacantul de 27 de ani spune ca e pregatit sa joace.

"Nu ma asteptam la acest transfer, dar ma bucur ca am ajuns aici, am muncit foarte mult. Este normal sa fie concurenta, e cel mai puternic club din Romania. Sunt pregatit pentru Steaua si sunt sigur ca voi face fata", a spus Golofca.

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies